Кристиян Костов, който вече е световна звезда след забележителнотоси участие на

...
Кристиян Костов, който вече е световна звезда след забележителнотоси участие на
Коментари Харесай

С кого живее Кристиан Костов

Кристиян Костов, който към този момент е международна звезда след забележителнотоси присъединяване на " Евровизия 2017 ", беше за няколко дни в България. Той не скри, че се коронакризата тормози освен професионалния му график, само че и персоналните му страсти. " Не ме е боязън за мене си, боязън ме е, че пребивавам с дядо ми, който е на 90 години - и в случай че се разболее, ще е мъчно. От това ме е боязън “, обяснява артистът и прибавя: „ Моля ви, хора, пазете се! Много е рисково това нещо, половината ми другари са били заболели и не всички го изкараха елементарно. Не слушайте хората, които се смеят на маските “.

Преди дни се разчу, че Кристиан е бил пред Народния спектакъл в дамски облекла и че приказвал за себеси в женскки жанр.  „ Четох, че съм бил по пола, с рокля…Шалът ми се води рокля… Не знам кой го е писал това?! Все ми е тая! Аз в случай че чувам всеки, няма да имам време за себе си. Животът ми е прелестен! Бих желал всеки, който написа това за мен, да знае – нищо не се трансформира в живота ми. Няма да ми повлияе нито по положителния метод, нито по неприятния “.

Сега Кристиан зубри китайски език, учи се и да свири на китара. По време на пандемията е съумял да направи онлайн концерт за китайската си аудитория, който е минал с огромен триумф. „ 800 000 да гледат мой концерт, единствено мой… Друго чувство е, доста се веселя “, казва Костов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР